ARVÆV

 

Arvæv kan være årsag til gener, stivheder, skævheder og smerter. Arvævet bliver ofte hvidt og stift, fordi der ikke er fri passage til blodet. Med Cupping tvinges blodet igennem vævet og på den måde gøres huden med tiden mere og mere elastisk – hvilket løsner op for både stivheder, skævheder og diverse gener. Dette er særligt vigtigt ved de indre arforløb.

Cupping kan også gøre at dit ar bliver mere ensartet med den omkringliggende hud. Mange ar bliver helt hvide og hårde, og med Cupping kan man med tiden gøre dem hudfarvede og elastiske.

Så snart dit ar er helt helet og vokset helt sammen, kan vil gå igang med at arbejde med det. Det er dog aldrig for sent at gå igang med at arbejde ar, så selv gamle ar, kan man løsne op for.

Til de indre arforløb (som f.eks ar efter kikkertoperation i maveregionen eller knæet) sættes store sugekopper på og det er ikke nødvendigvis at der kommer udtræk. Til de overfladiske ar (som feks kejsersnit), er vi nødt til at lave udtræk, men det er ganske ufarligt, og det går væk af sig selv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.