CELLULITE

CELLULITE BEHANDLING

Behandlingen har til formål at nedbryde cellulite. For at komme cellulite eller appelsinhuden til livs, udføres cuppingmassagen kun på de påvirkede kropsdele, for en kraftigere behandling.  Det foregår ved at der køres sugekopper henover bindevævet, som skaber et undertryk som frigiver den syre og de affaldstoffer der ligger bundet i vævet, ud i kroppen, hvor de bliver udskilt ved hjælp af lymfesystemet.

Da cellulite er et resultat af livsstil gennem længere tid, skal klienten altid tænke på kost og motion i kombination med behandlingen.

Der skal ofte mere end én behandling til og gerne et forløb hvor man kommer til behandling, eksempelvis en gang pr uge, i en periode.

Efter behandlingen

Da behandlingen er stærkt afgiftende er det vigtigt, efterfølgende, at drikke rigeligt med vand.

Det anbefales at slappe af, frem for at lave noget med højt aktivitetsniveau efter Cupping behandling.

Det er vigtigt at klæde sig varmt på og undgå kulde og træk resten af dagen.

Ved cupping er der altid risiko for at der laves udtræk (mærker). Udtræk kan forekomme hvor der er stagnationer, ophobning af syre- eller/ og affaldsstoffer – Udtrækket er ganske ufarligt og går væk af sig selv, men det er altid en god ide at fortælle din behandler, hvis du eksempelvis skal på bikiniferie dagen efter, så der kan tages hensyn til dette. Det er dog sjældent at der forekommer udtræk i cellulite behandlinger, da sugekopperne hele tiden er i bevægelse.

 

Normale reaktioner på behandlingen

Øget energiniveau

Følelse af lethed i kroppen

Hypping vandladning og mørkere urin

Gang i fordøjelsen

Løbende næse

Træthed

Løbende næse

 

Sjældne reaktioner

Hovedpine

Let kvalme

Ved svære toksiske tilstande kan forekomme nærmest influenzalignende symptomer – det er kroppen der renser ud

Comments are closed.