AKUPUNKTUR

Jeg er RAB registreret akupunktør og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det er din garanti for professionel behandling. Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til dine akupunkturbehandlinger. Hvis du har en anden sundhedsforsikring, så hør dem ad, de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud til akupunktur.

skaermbillede-2017-01-06-kl-12-35-44

KLASSISK AKUPUNKTUR

Akupunktur er en holistisk behandlingsform, der er flere tusinder år gammel. Behandlingen er udbredt i store dele af verden, særligt i Asien, hvor man på mange hospitaler behandler med akupunktur, sideløbende med vestlig medicin. Også i Danmark er akupunktur en anerkendt behandlingsform, som bla udføres af mange læger, jordemødre og sygeplejersker og er godkendt af sundhedsvæsnet.

Når der opstår blokering af kroppens energibaner, bedre kendt som meridianer, stagnerer energi, hvilket kan give problemer både af fysisk, og psykisk karakter. Dette kan bl.a forårsage smerte, lede til hormonelle sygdomme, søvnproblemer etc. Ved hjælp af akupunktur stimuleres energibanernes naturlige flow, stagnationer løsnes og kroppen kommer i balance.

Akupunktur er utrolig effektivt som smertebehandling, og mange patienter oplever at nedtrappe og endda helt stoppe med deres medicin, til fordel for akupunkturen, som ikke giver bivirkninger. Det samme gælder når det kommer til medicin mod allergi, angst, depression, stress etc.

Her er en kort liste over de problemer akupunktur – blandt meget andet – kan afhjælpe:

 

Allergi

Ammeproblemer -ikke nok mælk

Depression

Efterfødselsproblemer

Fertilitetsproblemer

Fordøjelsesproblemer

Graviditetsgener – kvalme, bækkenløsning mm.

Hedeture

Hovedpine

Hudkløe

Kroniske smerte

Kæbespændinger

Menopause- / Overgangsalder problematikker

Menstruationssmerter

PMS

Smerter

Stress

 

 

 

 

 

 

 

Akupunktur er desuden effektivt som redskab til rygestop og vægttab.

 

ELEKTRO AKUPUNKTUR

Elektro akupunktur foregår ved at der tilsættes strøm til akupunkturnålene. Det lyder måske voldsomt, men det er ganske behageligt og styrken reguleres, så den passer til dig – det gør ikke ondt. Elektro akupunktur er effektivt til smertebehandling, og til at nedbryde fedtvæv.

img_7727

ØREAKUPUNKTUR

Med øreakupunktur behandles i ørets reflekszoner. Øreakupuntkur er en effektiv behandling som arbejder dybt og som kan bruges alene eller i kombination med klassisk akupunktur eller andre behandlingsformer. Da nålene sidder i flere dage, er der en længerevarende påvirkning, samtidig med at der vil mærkes en øjeblikkelig lindring.

Til øreakupunktur bruges semipermanente nåle, som isættes ved hjælp af indføringshylster. Nålene falder selv ud og dette sker som regel indenfor en uge. Sidder nålene i længere tid, er det ikke farligt.

AKUPUNKTUR TIL BØRN

Akupunktur kan bruges til børn såvel som voksne. De nåle der bruges til børn, er hårfine, sterile engangsnåle, væsentlig tyndere end almindelige akupunkturnåle, og sættes ved hjælp af indførselshylster for et smertefrit indstik. Er barnet bange for nåle, kan der behandles ved hjælp af akupressur og små magnetplastre – altså ganske nålefrit. Det lader sig gøre, fordi børn typisk reagerer væsentlig hurtigere på behandlingen end voknse, derfor er behandlingen også kortere. Læs også om Ansigts Refleksterapi som er zoneterapi i ansigtet.

Hyppigt behandlede lidelser hos børn:

Allergi

Angst

Eksem

Nattevæderi

Hyperaktivitet

Hyppige forkølelser

Koncentrationsbesvær

Stress

Søvnproblemer

Øreproblemer

 

 

 

HVIS DU ER BANGE FOR NÅLE 

Akupunktur er en smertefri og behagelig behandling. Nogle nåle vil man mærke som et lille prik, andre vil man slet ikke mærke.

Mange lidelser kan behandles med Cupping og / eller Gua Sha, og man kan helt udelade at bruge akupunktur. Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe eller skrive med dine spørgsmål.

Til behandlingerne bruges sterile engangsnåle af høj kvalitet.

Jeg har studeret akupunktur i Danmark og Vietnam, og bruger til daglig både en moderne, vestlig og en mere klassisk tilgang til mit fag.

Comments are closed.